Nieuwe website

U hebt het ongetwijfeld gezien. Het GMZ heeft een nieuwe website. Heldere structuur, moderne kleuren, makkelijk navigeren. Een hele verbetering ten opzichte van de oude versie. De ontwerpers en de bouwers hopen natuurlijk dat u dat ook vindt …

Die nieuwe website hoort bij de ambitie van het koor. We kijken vol goede moed naar de toekomst, zitten vol met plannen om – zelfs al is het koor al meer dan 100 jaar oud – ook in de komende 50 jaar mooie muziek te blijven maken.

Net als de website is ook het koor in ontwikkeling. Continue zijn we op zoek naar nieuwe, uitdagende, werken om publiek, en liefst nieuw publiek, aan ons te binden. We denken na over onze presentatie en uitstraling. En door ons steeds te vernieuwen hopen we ook nieuwe leden aan ons te kunnen binden. Op deze nieuwe website kun je precies vinden hoe je lid kunt worden.