Cadeau voor Hennie,

17 juni 2020

Cadeau voor Hennie.

Iedereen weet inmiddels natuurlijk wel dat onze dirigent Hennie aan het eind van dit jaar zal stoppen. Gelukkig hebben we in Jeroen Hulshof een goede vervanger gevonden. Natuurlijk gaan we proberen om “in stijl” afscheid van Hennie te nemen, dat wil zeggen met een klinkend concert waarbij het koor kan laten horen wat het vermag en waarbij Hennie nog een keer kan laten zien hoe hij zijn passie voor muziek wee6t over te brengen op het koor. Helaas is er geen zinnig woord te zeggen over of en wanneer we dit concert kunnen organiseren. We hopen natuurlijk dat het nog dit jaar kan.

Bij een afscheid hoort ook een cadeau.

Het bestuur zou het leuk vinden las jullie met suggesties kunnen komen. Bedenk, een lintje heeft hij al, alle onderscheidingen die de KNZV kent heeft hij ook al en ereburger van Zwolle kun je als Maastrichtenaar niet worden. Dus moeten we iets anders verzinnen. Wie heeft een idee …..

Suggesties kun je bij een van de bestuursleden kwijt.